OVER ONS

De voorliefde voor het bakken werd me via de genen doorgegeven. Mijn grootmoeder staat voor iedere familiebijeenkomst uren taart te bakken, mijn moeder tovert op zondag de lekkerste baksels tevoorschijn. Gefascineerd door al dat lekkers, begon ik al vrij jong te bakken. Het was echter pas op mijn 25ste, dat ik besloot om me verder te verdiepen in de patisserie en een opleiding te volgen aan Spermalie.

 

Tijdens onze verplichte lockdown in maart 2020 ontstond het idee om hier wat meer mee te doen. Ik kon me uren bezig houden met taart bakken, maar die kon ik toch niet allemaal zelf blijven opeten? Miss Moelleux werd geboren.

 

Met Thibault vond ik de perfecte partner in crime. Niet dat hij net zoveel van bakken houdt, maar hij goochelt met eten alsof het een lieve lust is. Hier gaan we later zeker mee aan de slag. Tot dan vormen we met veel liefde én plezier het enthousiaste team achter Miss Moelleux.

 

Ulrike & Thibault